Millboard

Millboard is het beste alternatief voor hardhout en composiet. de planken hebben de natuurlijke warme uitstraling van hout maar zijn 100% houtvrij. Een mooi houten terras is prachtig maar een houten terras heeft eigenschappen die niet ideaal zijn voor buitenvloeren en vlonders.

De kleuren en structuren

De meeste reguliere houten buitenvloeren en composiet vlonders vervormen, barsten, gaan splinteren, worden glad en verkleuren na verloop van tijd. Ook hebben die buitenvloeren en vlonders veel onderhoud nodig. Dat is bij deze planken niet zo. Millboard is onderhoudsarm. Onze planken zijn beschikbaar is de structuur Enhanced Grain en Weathered Oak, daarbinnen kunt u kiezen tussen verschillende kleuren en afwerkingen.

Duurzaam

Millboard is het eerste premium outdoor flooring bedrijf ter wereld die haar CO-2 footprint onafhankelijk heeft laten verifiëren. Het is tevens UKAS geaccrediteerd aan de internationale norm ISO 14064-1 Verified Carbon Footprint Assurance Mark. Voor deze vlonderplanken zijn geen bomen gekapt in het regenwoud en varen er geen vervuilende zeeschepen over de oceanen. Millboard komt uit Engeland en is gemiddeld 50% lichter dan hout.

Gratis sample aanvragen

De voordelen

Anti slip

Splintervrij

UV & Weersbestendig

Anti alg

Vlekbestendig

Onderhoudsarm

''Lost-Head''-effect

Lage CO2-footprint

Trekt niet krom, rot niet

Gratis sample aanvragen

Hulp & Advies

Millboard Prijzen

Prijsincicatie